Algemene voorwaarden

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder koper: de rechtspersoon die aan Buurtsuper-online opdracht heeft gegeven tot het leveren van artikelen en/of diensten.


Alle aanbiedingen van Buurtsuper-online zijn vrijblijvend. Buurtsuper-online behoud zich het recht de prijzen te wijzigen om welke reden dan ook.

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.

Voor producten die werken op elektriciteit geldt een garantieperiode van 12 maanden. Garantie geldt uitsluitend met aankoopbon en originele verpakking.

Als een artikel defect wordt ontvangen door de klant zal Buurtsuper-online 6,00 van de retourkosten vergoeden.

Bij retourzending van een aangekocht product zijn de kosten die betaalmethode Paypal rekent voor de betaling voor rekening van de koper.

Betaling dient bij het plaatsen van uw bestelling te geschieden middels iDeal of door overmaking van het totale bedrag op het rekeningnummer van Buurtsuper-online onder vermelding van het order-referentienummer.

Indien de betaling van een bestelling na 10 werkdagen niet is voldaan, neemt Buurtsuper-online aan dat er geen prijs meer op de artikelen wordt gesteld en zal de bestelling geannuleerd worden.

Buurtsuper-online behoud zich het recht om te allen tijde bestellingen zonder opgaaf van reden te weigeren.

Wanneer het totale bedrag van de bestelling op de rekening van Buurtsuper-online is bijgeschreven, worden de bestelde artikelen verzonden.

De duur van de betalingsverwerking is afhankelijk van de gekozen betalingsvorm.

Alle bestellingen worden aangeboden bij PostNL. Vervolgens zijn de voorwaarden van PostNL van toepassing op de zendingen. Buurtsuper-online is niet verantwoordelijk voor door PostNL zoek geraakte bestellingen. Wel doet Buurtsuper-online alles wat mogelijk is om de bestelling goed aan te laten komen: voor 6,00 versturen wij de bestelling verzekerd en aangetekend. Zo houden wij het risico zo klein mogelijk.

Paketten worden door PostNL Post tweemaal bij het verzendadres aangeboden. Daarna wordt er door de postbode een brief geschreven waarin een afhaaltermijn en het adres van het afhaaladres vermeld staat. Indien het pakket niet binnen deze termijn door de klant wordt opgehaald, wordt het pakket geretourneerd. Retourkosten zijn dan voor de klant.

Wanneer de klant de bestelling heeft ontvangen en toch besluit het pakketje binnen de wettelijk vastgestelde termijn te retourneren betaalt Buurtsuper-online maximaal 5,95 voor de retourzending.

In principe worden alle goederen binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Hiervan uitgesloten is meubilair en verlichting, daar deze op een andere wijze worden verzonden. Alle levertijden zijn indicatief

Bij levering van meubilair en verlichting aan huis wordt van te voren contact met koper opgenomen. Samen met koper wordt een datum en eventueel een tijdstip bepaald waarop de goederen aan huis worden geleverd.

Wanneer bestelde artikelen om wat voor reden dan ook niet voorradig zijn, wordt koper hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. In zo'n geval kan in overleg een nieuwe overeenkomst tussen koper en Buurtsuper-online gesloten worden. Wanneer dit voor een van beide partijen niet naar tevredenheid geschied kan deze zonder opgaaf van reden de bestelling annuleren.

Voor elke verzending en verzekering binnen Nederland tot 10 Kg, brengt Buurtsuper-online een bedrag van € 6,00 in rekening.

Buurtsuper-online is niet aansprakelijk voor verkeerde dan wel vertraagde verzending van bestelde artikelen als gevolg van onder andere: het verkeer, weersinvloeden, verkeerd gebruik van het internet of ander communicatiemiddel.

In geval van overmacht heeft Buurtsuper-online het recht de overeenkomst tussen koper en Buurtsuper-online naar eigen inzicht voort te zetten dan wel te annuleren. Buurtsuper-online zal te allen tijde proberen een en ander in zo goed mogelijk overleg met koper uit te voeren.

Bij afwijking van de overeenkomst tussen koper en Buurtsuper-online, kan in geen enkel geval Buurtsuper-online verplicht worden tot het betalen van schadevergoeding.

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestellingen en voor intern gebruik. De persoonsgegevens zullen nimmer aan derden worden verstrekt.

Bij artikelen met een Gratis verzenden actie die retour gezonden worden, worden de verzendkosten van € 6,75 in rekening gebracht.

Indien bij een defect voor een ander artikel kiest wordt dit gezien als ruil en brengen wij € 6,75 aan verzendkosten in rekening.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en scherpe aanbiedingen!